Opleidingen

Je kan bij ons terecht voor alle opleidingen rondom veiligheid op de werkvloer. Zo weet je zeker dat  medewerkers de juiste trainingen krijgen en dat deze naadloos op elkaar aansluiten. Door onze ruime ervaring in verschillende sectoren weten we hoe we de juiste informatie op de juiste manier moeten brengen.

In onze opleidingen is behalve de noodzakelijke theorie veel aandacht voor de praktijkervaring van de deelnemers. Zo wordt elke training weer boeiend en kijken de deelnemers terug op een leuke en leerzame cursusdag.

 • VCA-VOL cursus

  VOL-VCA cursus +examen

  Na de VCA VOL cursus zijn de leidinggevenden in staat om onveilige situaties en handelingen te herkennen en risicovolle werkzaamheden te onderkennen.

 • VCA-Basis

  B-VCA cursus en examen

  Leg de fundering voor veilig werken met de cursus basis VCA. Leer onveilige situaties en handelingen herkennen en risicovolle werkzaamheden onderkennen.

 • Opleiding VCA-VOL 3

  Preventiemedewerker

    Een preventiemedewerker is binnen een organisatie het aanspreekpunt voor collega’s met vragen over gezondheid en veiligheid op de werkvloer….

 • VCA cursussen 2

  VCA cursussen

  Leg de fundering voor veilig werken met VCA cursussen. Leer onveilige situaties en handelingen herkennen en risicovolle werkzaamheden onderkennen.

 • VCA Cursus 2

  VCA cursus

  Om zo veilig mogelijk te werken zijn in de Arbowetgeving de regels voor veilig en gezond werken vastgelegd. Werkgevers en…

 • BHV cursussen 4

  BHV cursussen basis en herhaling

  In 1 dag de BHV basisopleiding volgen met de E-learning module van veiligopleiden.nl. Leer de theorie in eigen tempo en tijd en train de praktische vaardigheden op de praktijkdag.

Laad meer

De meest gekozen opleidingen

BHV herhaling

Om onze herhalingscursussen fris en boeiend te houden, behandelen we altijd actuele onderwerpen op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Neem contact met ons op

0314-750451

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur

info@veiligopleiden.nl

Wij reageren binnen 24 uur