Opleidingen

Je kan bij ons terecht voor alle opleidingen rondom veiligheid op de werkvloer. Zo weet je zeker dat  medewerkers de juiste trainingen krijgen en dat deze naadloos op elkaar aansluiten. Door onze ruime ervaring in verschillende sectoren weten we hoe we de juiste informatie op de juiste manier moeten brengen.

In onze opleidingen is behalve de noodzakelijke theorie veel aandacht voor de praktijkervaring van de deelnemers. Zo wordt elke training weer boeiend en kijken de deelnemers terug op een leuke en leerzame cursusdag.

 • BHV herhaling E-learning

  Minder mogelijkheden op het moment om de reguliere BHV herhaaltraining te volgen? Volg de cursus BHV herhaling E-learning coronaproof.

 • VCA-Basis

  B-VCA cursus en examen

  Leg de fundering voor veilig werken met de cursus basis VCA. Leer onveilige situaties en handelingen herkennen en risicovolle werkzaamheden onderkennen.

 • BHV herhaling

  Om onze herhalingscursussen fris en boeiend te houden, behandelen we altijd actuele onderwerpen op het gebied van bedrijfshulpverlening.

 • BHV basis

  BHV basis

  In 1 dag de BHV basisopleiding volgen met de E-learning module van veiligopleiden.nl. Leer de theorie in eigen tempo en tijd en train de praktische vaardigheden op de praktijkdag.

 • training asbest

  Asbest herkennen

  Onverwacht asbest gevonden? Dat kan leiden tot grote problemen en vertraging binnen een project. Het is belangrijk dat op zulke momenten de juiste keuzes gemaakt worden. In de training Asbest herkennen leer je hoe je asbest verdacht materiaal in een zo vroeg mogelijk stadium herkent en hoe je de nodige maatregelen neemt.

 • Reachtruck training

  De 1-daagse reachtruckcursus Veiligheidscertificaat Reachtruck is een must voor reachtruckbestuurders die werken in een warehouse, magazijn en/of expeditiebedrijf, maar ook voor vrachtwagenbestuurders die regelmatig een reachtruck bedienen.

Laad meer

De meest gekozen opleidingen

BHV herhaling

Om onze herhalingscursussen fris en boeiend te houden, behandelen we altijd actuele onderwerpen op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Neem contact met ons op

0314-750451

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur

info@veiligopleiden.nl

Wij reageren binnen 24 uur