Nieuwe BHV herhaaltraining coronaproof

Minder mogelijkheden in “coronatijd” om de reguliere in-company BHV herhaaltraining te volgen?  veiligopleiden.nl  introduceert hiervoor de nieuwe

BHV herhaaltraining met E-learning.

We willen ons natuurlijk allemaal houden aan de voorschriften om de verspreiding van het Covid-19 virus te beperken. Dan kan het voorkomen dat het lastig is om de BHV herhalingstraining te volgen.

Bijvoorbeeld omdat het niet haalbaar is om de 1,5 meter afstand te waarborgen of omdat het op jouw werkplek niet toegestaan is om met meerdere mensen samen te zijn. Ook wordt door veel mensen momenteel op afstand gewerkt.

Met de nieuwe cursus BHV herhaling E-learning van veiligopleiden.nl is het toch mogelijk om de BHV-ers  up-to-date te houden en het BHV certificaat te verlengen.

Wanneer de e-learning met een voldoende is afgesloten kunnen de cursisten de BHV herhaaltraining vervolgen met de deelname aan het praktijkgedeelte. Mede omdat de theorie al eerder is afgerond, is de lestijd korter dan de reguliere BHV herhaaltraining.

Naast de algemene BHV onderwerpen is er ook extra aandacht voor veilige hulpverlening gedurende de corona pandemie. De richtlijnen en procedures veranderen voortdurend. Houd onze website in de gaten en volg de BHV herhaaltraining.

BHV herhaling e-learning in het kort 

On-line voorbereiden met de nieuwe BHV herhaaltoets

Toets je kennis van de bedrijfshulpverlening en leer hoe je de maatregelen in corona tijd moet toepassen.
Het digitale lesprogramma bestaande uit 23 onderwerpen is bovendien een handig naslagwerk.
  

Aangepaste praktijktraining in kleine groepjes

Maximale groepsgrootte 5 personen in “carrouselvorm” hierdoor nog minder contactmomenten, waarbij uiteraard altijd de 1.5 meter blijft gehandhaafd.  

Volledige coronaproof 

Het hygiënebeleid tijdens de cursussen zullen we natuurlijk onveranderd voortzetten, dat betekent dat alle lesmaterialen gedesinfecteerd zijn voor aanvang van de praktijktraining en tussentijds worden ontsmet. Daarnaast zijn er voldoende mondkapjes, handschoenen en desinfectiematerialen ter beschikking. Verder blijft er aandacht voor extra ventilatie van de leslocatie. Voor meer informatie bekijk ons protocol 

Individuele begeleiding bij vragen over BHV 

Per mail, chat of telefonisch kunnen de cursisten altijd vragen stellen over BHV gerelateerde zaken. 

 

Direct naar BHV Herhaling E-learning

Vragen

Natuurlijk kan je ook altijd contact met ons opnemen, onze opleidingsadviseur staat graag tot je dienst.

MaartenMaarten Herlaar 
Directeur eigenaar 

0314-750451

Elke werkdag van 08:30 tot 17:00

info@veiligopleiden.nl