BHV opleidingen2023-08-31T12:14:10+00:00

BHV opleidingen

Of het nu het blussen van een beginnende brand is, het op tijd reageren bij een hartstilstand of beroerte: dreigingen van ongevallen en calamiteiten zijn helaas een realiteit van ons alledaagse leven. Snel handelen blijft van cruciaal belang, dit kan grote schade voorkomen en zelfs mensenlevens redden. Een goed opgeleide BHV-er kan voor jouw organisatie precies dat cruciale verschil maken.

15 jaar ervaring

maatwerk

E-learning

op locatie

Advies of speciale wensen?

plaats een terugbelverzoek

BHV opleidingen

Bij veiligopleiden.nl kan je terecht voor alle BHV cursussen. Van een BHV basiscursus, BHV herhaling tot een BHV ploegleider. Wij geven onze BHV trainingen op onze trainingslocaties in Doetinchem. Wil je een cursus op eigen locatie volgen? Bekijk onze BHV in-company pagina.

BHV herhaling

179,-

Voor medewerkers met een BHV certificaat

mobiele trainingsunit

1-daagse praktijktraining

inclusief lunch

elk jaar een wisselend thema

BHV basis

199,-

Haal in 1 dag je BHV certificaat

theorie d.m.v. E-learning

1-daagse praktijktraining

inclusief lunch

gemiddelde beoordeling 8,9!

BHV basis/herhaling

in-company

BHV basis of BHV herhaling op eigen locatie

incl. ontruimingsoefening

100% maatwerk

afgestemd op bedrijfsrisico’s

gemiddelde beoordeling 8,9!

BHV ploegleider

Bij een groter aantal BHV-ers binnen een organisatie, adviseren wij één of meer BHV ploegleiders op te leiden. De BHV ploegleider beschikt over deskundige kennis om bij een noodsituatie de BHV-ers doeltreffend in te zetten.

BHV ploegleider basis

359,-

Geef leiding aan het BHV team

2-daagse training

NIBHV

inclusief lunch

theorie- en praktijk examen

BHV ploegleider herhaling

239,-

Verleng je BHV ploegleider certificaat

1-daagse praktijktraining

NIBHV

inclusief lunch

inzet oefeningen

BHV ploegleider

in-company

BHV ploegleider training op eigen locatie

basis of herhaling

praktijktraining

afgestemd op bedrijfsrisico’s

training met je collega’s

Overige BHV opleidingen

BHV in een andere taal

offerte op maat

BHV training in diverse talen

Engels

Duits

Pools

en nog meer talen

Ontruimingsoefening

vanaf 350,-

Houd jaarlijks een ontruimingsoefening

maatwerk

op locatie

voor het hele bedrijf

evaluatie met het BHV team

Beheerder BMI

349,-

Beheerder Brand Meld Installatie

NIBHV examen

1-daagse training

in-company mogelijk

inclusief lunch

Waarom een training volgen bij veiligopleiden.nl?

De veiligheidsopleider uit de Achterhoek

De trainingen van veiligopleiden.nl worden verzorgd door ervaren instructeurs die rechtstreeks uit de praktijk komen.

Wij vinden het belangrijk dat er tijdens de opleiding een ontspannen sfeer is zodat de cursisten gemotiveerd aan de slag gaan en uiteindelijk bijdragen aan de veiligheid binnen hun bedrijf of organisatie.
De steeds afwisselende lesstof met ook aandacht voor actuele situaties zal op den duur de vaardigheden van de deelnemers steeds meer verbeteren.

Vooral de mogelijkheid van de eigen inbreng van de cursist wordt altijd zeer op prijs gesteld.

Maarten Herlaar

Wat zeggen onze klanten?

“De trainingen die wij volgen (BHV-training, ploegleider BHV-training) zijn afwisselend en altijd op de actualiteit gericht, de scenario’s leuk bedacht en relevant.
Leerzaam is het om de cursussen te volgen met andere organisaties, zo krijg je inzichten in een andere werkwijze en leer je van elkaar. De trainers zijn vakbekwaam, plezierig in de omgang.”

NOC*NSF

‘Als Varex Imaging zijn we erg tevreden over de samenwerking met veiligopleiden.nl. De BHV- en preventiemedewerker trainingen ervaren wij als goede trainingen. Het voordeel is dat maatwerk trainingen mogelijk zijn, zodat we inhouse training kunnen volgen die toegespitst zijn op onze eigen faciliteiten en risico’s.

Daarnaast zijn Maarten en zijn team altijd beschikbaar om mee te denken over alle vragen op het gebied van veiligheid binnen onze organisatie. Hiermee is veiligopleiden.nl een partner voor Varex Imaging voor al onze veiligheidsvraagstukken.’

Varex Imaging

‘veiligopleiden.nl is voor ons een zeer betrouwbare en vakkundige partner, die ons niet alleen ontzorgt op het gebied van opleiding en bijscholing van onze BHV-ers, maar ook meedenkt over veiligheid in en rondom onze locaties!

Ook zorgen zij altijd voor een praktijk-realistische opdracht voor onze collega’s en dat sluit weer perfect aan bij ons onderwijs.’

Kompaan college

“Al jaren werken wij naar volle tevredenheid met veiligopleiden.nl . Voor Papendal is veiligheid op de werkvloer uiterst belangrijk. Vandaar dat we ook structureel met onze bedrijfshulpverleners opleidingen volgen bij veiligopleiden.nl. Deze cursussen zijn ontzettend effectief en dragen enorm bij aan de kennis van onze bedrijfshulpverleners. Uiteraard wordt er met regelmaat ook opfriscursussen gegeven waardoor we iedereen scherp houden van de laatste ontwikkelingen.”

Papendal

‘Veiligopleiden.nl verzorgt al langere tijd onze BHV/EHBO opleidingen en herhalingstrainingen. Door de deskundige en enthousiaste instructeurs worden deze opleidings- en cursusdagen altijd als erg positief ervaren door de cursisten. Zij vragen dan ook altijd weer om dezelfde instructeurs als de voorgaande keren.
Voorafgaand aan de trainingsdagen is er altijd overleg om specifieke wensen te bespreken zodat de trainingen zo goed mogelijk overeenkomen met de dagelijkse praktijk waarin de cursisten werkzaam zijn.

De trainingen zelf worden praktisch ingestoken met duidelijke voorbeeld situaties en vaak een bedrijfsrondgang om de locatie specifieke leerpunten te bespreken. Hierdoor leert ook de organisatie iedere keer weer na het bezoek van één van de instructeurs. Kortom een partner waar we nog lang onze BHV- en EHBO opleidingen onder willen blijven brengen.’

Vink

‘Wij zijn erg blij met de manier waarop veiligopleiden.nl voor ons het opleiden m.b.t. BHV op zich neemt. De inhoud van de trainingen sluit goed aan bij onze praktijk situatie. Daarnaast is het contact met veiligopleiden.nl ook erg prettig en klantvriendelijk. Wij ervaren de samenwerking dan ook als erg prettig en bevelen veiligopleiden.nl dan ook zeker aan.’

Ubbink

Volg een cursus op eigen locatie

Omdat elke organisatie bedrijfsspecifieke risico’s kent, verzorgt veiligopleiden.nl ook trainingen op de eigen locatie.
Zijn er bijzondere aandachtspunten? We passen onze opleidingen zowel aan de wensen, medewerkers en de situatie aan.
Je kunt al kiezen voor een training op eigen locatie vanaf zes deelnemers.

train met collega’s

voordeliger

geen reistijd

vanaf 8 personen

Deze bedrijven gingen je voor:

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een hoofd BHV en BHV ploegleider?2022-03-14T10:08:13+00:00

Een hoofd BHV is verantwoordelijk voor de beleidsmatige kant van de BHV organisatie. Zoals het opzetten van de BHV organisatie, Arbobeleid, RI&E, opleidingen, wet- en regelgeving.
De BHV ploegleider is verantwoordelijk voor de aansturing van de BHV-ers. In geval van een calamiteit zal de BHV-ploegleider leiding geven aan de BHV-ers zodat deze doeltreffend ingezet kunnen worden.

 

Is een BHV ploegleider verplicht?2022-03-14T10:07:25+00:00

Nee, een BHV ploegleider is niet verplicht vanuit de Arbowet. Echter wanneer meerdere BHV-ers aangestuurd moeten worden, is het wel raadzaam om een BHV ploegleider aan te stellen en op te leiden. De BHV ploegleider geeft leiding aan het BHV-team tijdens een calamiteit en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Telt de BHV cursus ook mee voor code95?2022-03-14T10:06:48+00:00

Nee, helaas heeft het CBR besloten dat de BHV cursus niet meer standaard meetelt voor code 95. Een alternatief hiervoor is de cursus EHBO Onderweg.

Krijg ik korting als ik meerdere mensen aanmeld voor een BHV cursus?2022-03-14T10:06:15+00:00

Ja, dat kan al vanaf 5 deelnemers. Neem hiervoor contact op met onze adviseur een vraag een offerte op maat aan.

Als ik mij inschrijf via de website, ben ik dan ook direct aangemeld voor de training?2022-03-14T10:12:20+00:00

Na inschrijving volgt binnen 24 uur de bevestiging van je aanmelding. Je hebt dan nog 48 uur om eventueel de training af te zeggen of te verplaatsen.

Wat moet ik doen al ik de E-learning niet met een voldoende heb afgesloten?2022-03-14T10:04:27+00:00

De E-learning is verdeeld in verschillende modules. Elke module eindigt met een toets. Bij een onvoldoende is het mogelijk, na het doorlopen van de extra lesstof, de toets nogmaals te doen. Dit kan net zolang totdat de toets uiteindelijk  met een voldoende kan worden afgesloten.

Ga naar de bovenkant