EHBO herhaling Oranje Kruis

Wanneer je een EHBO cursus hebt gevolgd, dan weet je precies wat je moet doen als eerste hulp verleend moet worden bij iemand die het nodig heeft. Soms kunnen de handelingen zelfs levensreddend zijn.  Maar ook bij minder ernstige situaties leer je tijdens een EHBO herhalingscursus wat je moet doen om erger te voorkomen. 

Verleng je EHBO Oranje Kruis diploma

De jaarlijkse herhaaltraining is dan ook noodzakelijk om het Oranje Kruis Eerste Hulp diploma te behouden. Deze cursus is bedoeld voor de eerste hulpverleners die hun kennis en vaardigheden willen blijven beheersen. Tijdens de herhalingscursus worden vooral de praktische vaardigheden opnieuw geoefend. Maar ook de veranderingen en richtlijnen komen opnieuw in beeld, zodat de cursist up-to date blijft. Door de inzet van een lotusslachtoffer worden realistische situaties nagebootst met als doel de hulpverlener dichter bij de praktijk te brengen. Een lotusslachtoffer is er op getraind om een slachtoffer van een ongeval of ziektebeeld levensecht uit te beelden. Uiteindelijk zal de hulpverlener zich dan beter in kunnen zetten als er daadwerkelijk een noodsituatie plaatsvindt.   

Veiligopleiden.nl zet voor de cursus EHBO herhaling uitsluitend instructeurs in die voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis.  

 

EHBO pas
in-company
inclusief lunch
1 dag

Inhoud cursus Eerste Hulp Oranje Kruis 

In de herhalingscursus worden altijd de hoofdpunten van de Oranje Kruis basiscursus geoefend. 
Verder is reanimatie en het gebruik van de AED ook een steeds terugkerend onderwerp. Wil je deel te nemen aan de herhaaltraining EHBO Oranje Kruis dan is een geldig Oranje Kruis EHBO diploma verplicht.
Tijdens de cursus zal de instructeur de  cursisten worden beoordelen op de competenties. Wanneer je jaarlijks de herhaaltraining volgt,  dan  ontvang je elke twee jaar het verlengingsbewijs van het Oranje Kruis.  

Cursus Eerste Hulp herhaling op eigen locatie ?


Vanaf 6 personen is het ook mogelijk om een EHBO training in eigen bedrijf te organiseren. De cursisten hoeven dan niet te reizen, de cursus en de toets vinden plaats op de gewenste locatie. Een ander voordeel is dat de cursustijden aangepast kunnen worden aan de eigen wensen. 

 

Extra specificaties

  • Duur1 dag
  • Lesmateriaalinclusief oefenmateriaal
  • Examenafvinken competenties
  • DiplomaOranje Kruis Eerste Hulp pasje
  • Geldigheidsduur1 jaar
  • Dagarrangementinclusief koffie/thee en lunch
  • Prijsstellingexclusief BTW

Cursusagenda

Momenteel zijn er geen cursussen gevonden, bel naar 0314-750451 voor meer informatie.

Vraag voor prijsopgave

Cursus agenda

In-company trainen?

Dit kan al vanaf 6 personen


Vragen?

0314-750451

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur

info@veiligopleiden.nl

Wij reageren binnen 24 uur