BHV cursus in de Achterhoek2024-04-18T21:57:54+01:00

BHV cursus in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een BHV cursus in de Achterhoek? Dan ben je bij veiligopleiden.nl aan het juiste adres! Wij bieden verschillende BHV cursussen aan op diverse locaties in de Achterhoek.

Doetinchem

Zutphen

Groenlo

Winterswijk

Advies of speciale wensen?

plaats een terugbelverzoek

BHV cursus in de Achterhoek

Of je nu in Aalten, Doetinchem, Winterswijk, Zutphen, Groenlo, Lichtenvoorde, Eibergen, Borculo, Ruurlo, Neede, Varsseveld, Ulft, Dinxperlo, Doesburg, Steenderen, Baak , Terborg of ergens anders in de Achterhoek woont of werkt, wij hebben altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt.

Onze BHV cursussen

Veiligopleiden.nl biedt diverse BHV cursussen aan, zoals de Basis BHV cursus, BHV Herhaling en de BHV Ploegleider cursus. Al onze cursussen zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Tijdens de cursus leer je hoe je moet handelen bij ongevallen, brand en andere noodsituaties. Ook krijg je praktische tips en adviezen om deze situaties te voorkomen.

Onze BHV cursussen voldoen aan de richtlijnen van het NIBHV en zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een officieel BHV certificaat.

Veiligheid en kwaliteit

Bij veiligopleiden.nl staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat onze cursussen up-to-date zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV cursus bij veiligopleiden.nl in de Achterhoek en zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op noodsituaties.

BHV cursuslocaties in de Achterhoek

Onze BHV cursuslocaties zijn gevestigd in onder andere Aalten, Doetinchem, Winterswijk, Zutphen, Groenlo, Lichtenvoorde, Eibergen, Borculo, Ruurlo, Neede, Varsseveld, Ulft en Dinxperlo. Kijk op onze website voor meer informatie over onze cursuslocaties en schrijf je vandaag nog in voor een BHV cursus in de Achterhoek.

Onze BHV cursussen zijn ideaal voor bedrijven en organisaties in de Achterhoek, maar ook ZZP-ers zijn van harte welkom. Met onze praktijkgerichte en up-to-date cursussen ben je altijd goed voorbereid op noodsituaties.

Twijfel je nog welke BHV cursus het beste bij jou of je bedrijf past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Keywords: BHV cursus Achterhoek, BHV cursuslocaties, Basis BHV, BHV Herhaling, BHV Ploegleider, veiligheid, kwaliteit, NIBHV, certificaat, bedrijven, praktijkgericht, up-to-date, noodsituaties, Aalten, Doetinchem, Winterswijk, Zutphen, Groenlo

BHV herhaling

179,-

Voor medewerkers met een BHV certificaat

mobiele trainingsunit

1-daagse praktijktraining

inclusief lunch

elk jaar een wisselend thema

BHV basis

199,-

Haal in 1 dag je BHV certificaat

theorie d.m.v. E-learning

1-daagse praktijktraining

inclusief lunch

gemiddelde beoordeling 8,9!

BHV basis/herhaling

in-company

BHV basis of BHV herhaling op eigen locatie

incl. ontruimingsoefening

100% maatwerk

afgestemd op bedrijfsrisico’s

gemiddelde beoordeling 8,9!

BHV ploegleider

Bij een groter aantal BHV-ers binnen een organisatie, adviseren wij één of meer BHV ploegleiders op te leiden. De BHV ploegleider beschikt over deskundige kennis om bij een noodsituatie de BHV-ers doeltreffend in te zetten.

BHV ploegleider basis

359,-

Geef leiding aan het BHV team

2-daagse training

NIBHV

inclusief lunch

theorie- en praktijk examen

BHV ploegleider herhaling

239,-

Verleng je BHV ploegleider certificaat

1-daagse praktijktraining

NIBHV

inclusief lunch

inzet oefeningen

BHV ploegleider

in-company

BHV ploegleider training op eigen locatie

basis of herhaling

praktijktraining

afgestemd op bedrijfsrisico’s

training met je collega’s

Overige BHV opleidingen

BHV in een andere taal

offerte op maat

BHV training in diverse talen

Engels

Duits

Pools

en nog meer talen

Ontruimingsoefening

vanaf 350,-

Houd jaarlijks een ontruimingsoefening

maatwerk

op locatie

voor het hele bedrijf

evaluatie met het BHV team

Beheerder BMI

349,-

Beheerder Brand Meld Installatie

NIBHV examen

1-daagse training

in-company mogelijk

inclusief lunch

Waarom een training volgen bij Veilig opleiden

De veiligheidsopleider uit de Achterhoek

Bij Veilig opleiden zorgen we voor de beste trainingen, gegeven door ervaren instructeurs die rechtstreeks uit de praktijk komen. Onze opleidingen worden gekenmerkt door een ontspannen sfeer waarin cursisten gemotiveerd aan de slag gaan. Dit draagt uiteindelijk bij aan de veiligheid binnen uw bedrijf of organisatie.

Wij geloven dat een dynamische leeromgeving, met steeds afwisselende lesstof en aandacht voor actuele situaties, essentieel is voor de ontwikkeling van de vaardigheden van onze deelnemers. De cursisten krijgen de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de lesinhoud, wat altijd zeer gewaardeerd wordt en hun leerervaring verrijkt.

Zet bij ons de volgende stap naar veiligheid en kies voor de beste praktijkgerichte trainingen van Veilig opleiden.

Maarten Herlaar

Wat zeggen onze klanten?

“De trainingen die wij volgen (BHV-training, ploegleider BHV-training) zijn afwisselend en altijd op de actualiteit gericht, de scenario’s leuk bedacht en relevant.
Leerzaam is het om de cursussen te volgen met andere organisaties, zo krijg je inzichten in een andere werkwijze en leer je van elkaar. De trainers zijn vakbekwaam, plezierig in de omgang.”

NOC*NSF

‘Als Varex Imaging zijn we erg tevreden over de samenwerking met veiligopleiden.nl. De BHV- en preventiemedewerker trainingen ervaren wij als goede trainingen. Het voordeel is dat maatwerk trainingen mogelijk zijn, zodat we inhouse training kunnen volgen die toegespitst zijn op onze eigen faciliteiten en risico’s.

Daarnaast zijn Maarten en zijn team altijd beschikbaar om mee te denken over alle vragen op het gebied van veiligheid binnen onze organisatie. Hiermee is veiligopleiden.nl een partner voor Varex Imaging voor al onze veiligheidsvraagstukken.’

Varex Imaging

‘veiligopleiden.nl is voor ons een zeer betrouwbare en vakkundige partner, die ons niet alleen ontzorgt op het gebied van opleiding en bijscholing van onze BHV-ers, maar ook meedenkt over veiligheid in en rondom onze locaties!

Ook zorgen zij altijd voor een praktijk-realistische opdracht voor onze collega’s en dat sluit weer perfect aan bij ons onderwijs.’

Kompaan college

“Al jaren werken wij naar volle tevredenheid met veiligopleiden.nl . Voor Papendal is veiligheid op de werkvloer uiterst belangrijk. Vandaar dat we ook structureel met onze bedrijfshulpverleners opleidingen volgen bij veiligopleiden.nl. Deze cursussen zijn ontzettend effectief en dragen enorm bij aan de kennis van onze bedrijfshulpverleners. Uiteraard wordt er met regelmaat ook opfriscursussen gegeven waardoor we iedereen scherp houden van de laatste ontwikkelingen.”

Papendal

‘Veiligopleiden.nl verzorgt al langere tijd onze BHV/EHBO opleidingen en herhalingstrainingen. Door de deskundige en enthousiaste instructeurs worden deze opleidings- en cursusdagen altijd als erg positief ervaren door de cursisten. Zij vragen dan ook altijd weer om dezelfde instructeurs als de voorgaande keren.
Voorafgaand aan de trainingsdagen is er altijd overleg om specifieke wensen te bespreken zodat de trainingen zo goed mogelijk overeenkomen met de dagelijkse praktijk waarin de cursisten werkzaam zijn.

De trainingen zelf worden praktisch ingestoken met duidelijke voorbeeld situaties en vaak een bedrijfsrondgang om de locatie specifieke leerpunten te bespreken. Hierdoor leert ook de organisatie iedere keer weer na het bezoek van één van de instructeurs. Kortom een partner waar we nog lang onze BHV- en EHBO opleidingen onder willen blijven brengen.’

Vink

‘Wij zijn erg blij met de manier waarop veiligopleiden.nl voor ons het opleiden m.b.t. BHV op zich neemt. De inhoud van de trainingen sluit goed aan bij onze praktijk situatie. Daarnaast is het contact met veiligopleiden.nl ook erg prettig en klantvriendelijk. Wij ervaren de samenwerking dan ook als erg prettig en bevelen veiligopleiden.nl dan ook zeker aan.’

Ubbink

Volg een cursus op eigen locatie

Bij Veilig Opleiden begrijpen we dat elke organisatie zijn eigen unieke risico’s heeft. Daarom komen we naar jou toe voor trainingen, volledig afgestemd op jouw wensen en situatie. Onze maatwerkopleidingen passen perfect bij jouw medewerkers en aandachtspunten.

Met zes deelnemers kun je al een training op eigen locatie boeken. Dit bespaart reiskosten en zorgt ervoor dat de training precies aansluit op jullie behoeften.

Zet de volgende stap naar veiligheid en regel een training op maat bij Veilig Opleiden.

train met collega’s

voordeliger

geen reistijd

vanaf 8 personen

Deze bedrijven gingen je voor:

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een hoofd BHV en BHV ploegleider?2022-03-14T10:08:13+01:00

Een hoofd BHV is verantwoordelijk voor de beleidsmatige kant van de BHV organisatie. Zoals het opzetten van de BHV organisatie, Arbobeleid, RI&E, opleidingen, wet- en regelgeving.
De BHV ploegleider is verantwoordelijk voor de aansturing van de BHV-ers. In geval van een calamiteit zal de BHV-ploegleider leiding geven aan de BHV-ers zodat deze doeltreffend ingezet kunnen worden.

 

Is een BHV ploegleider verplicht?2022-03-14T10:07:25+01:00

Nee, een BHV ploegleider is niet verplicht vanuit de Arbowet. Echter wanneer meerdere BHV-ers aangestuurd moeten worden, is het wel raadzaam om een BHV ploegleider aan te stellen en op te leiden. De BHV ploegleider geeft leiding aan het BHV-team tijdens een calamiteit en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Telt de BHV cursus ook mee voor code95?2022-03-14T10:06:48+01:00

Nee, helaas heeft het CBR besloten dat de BHV cursus niet meer standaard meetelt voor code 95. Een alternatief hiervoor is de cursus EHBO Onderweg.

Krijg ik korting als ik meerdere mensen aanmeld voor een BHV cursus?2022-03-14T10:06:15+01:00

Ja, dat kan al vanaf 5 deelnemers. Neem hiervoor contact op met onze adviseur een vraag een offerte op maat aan.

Als ik mij inschrijf via de website, ben ik dan ook direct aangemeld voor de training?2022-03-14T10:12:20+01:00

Na inschrijving volgt binnen 24 uur de bevestiging van je aanmelding. Je hebt dan nog 48 uur om eventueel de training af te zeggen of te verplaatsen.

Wat moet ik doen al ik de E-learning niet met een voldoende heb afgesloten?2022-03-14T10:04:27+01:00

De E-learning is verdeeld in verschillende modules. Elke module eindigt met een toets. Bij een onvoldoende is het mogelijk, na het doorlopen van de extra lesstof, de toets nogmaals te doen. Dit kan net zolang totdat de toets uiteindelijk  met een voldoende kan worden afgesloten.

Ga naar de bovenkant