Over ons

Veiligopleiden.nl is een onderdeel van BMV Advies en gevestigd in Doetinchem. Sinds 2009 staat ons ervaren team garant voor professionele en gedegen opleidingen. Onze doelstelling is om onze cursisten bewust te maken van het belang van hulpverlening.

Of het nu het blussen van een beginnende brand is, het op tijd reageren bij een hartstilstand of beroerte: dreigingen van ongevallen en calamiteiten zijn helaas een realiteit van ons alledaagse leven. Snel handelen blijft van cruciaal belang: dit kan grote schade voorkomen en zelfs mensenlevens redden. Op preventief vlak kan bovendien bewustwording van de gevaren in ieder geval een hoop ellende voorkomen.

Veiligopleiden.nl is gecertificeerd opleider en aangesloten bij het Oranje Kruis, Rode Kruis, NIBHV en NIKTA. De normen van deze instituten staan garant voor de kwaliteit van een goede opleiding.

Veilig werken aan een beter milieu

Veiligopleiden.nl streeft ernaar om milieuvriendelijk te ondernemen. Wij hebben ons afvalbeleid geheel aangepast aan de eisen van deze tijd.
Al jaren voeren wij een praktisch papierarme administratie. Bij de aanschaf van apparaten en verlichting hebben we gekozen voor energiebesparende varianten. Een aantal van onze bedrijfsauto’s rijdt inmiddels gedeeltelijk elektrisch en de eerste laadpaal bij ons bedrijf is binnenkort een feit.
Al onze materialen worden jaarlijks gekeurd en bij de keuze van nieuwe materialen en apparaten speelt het milieu aspect altijd een rol. Inmiddels zijn we gestart met de voorbereidingen voor een gezonde (re) werkplek voor onze medewerkers. Stap voor stap gaan we samen op weg om de balans te vinden tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit.

Maatwerk

Onze ervaren instructeurs komen uit de praktijk. Daardoor hebben ze uitstekende kennis van zaken en weten ze wat er speelt. Ze weten hun kennis helder over te brengen op de cursisten. Voor zowel de theorielessen als ook de trainingsoefeningen bieden wij maatwerk dat aansluit op de gevaren binnen uw eigen organisatie, want een noodgeval of calamiteit in een productieruimte is anders dan in een kinderdagverblijf.

Tijdens de opleiding is een ontspannen sfeer belangrijk. Wij streven ernaar de deelnemers te motiveren, zodat ze het beste resultaat uit hun opleiding halen en de lesstof goed onthouden.

Opleidingspartners

Geschiedenis

 

2010Oprichting van BMV Advies door Vincent Kreileman
2011Maarten Herlaar wordt compagnon van Vincent bij BMV Advies.
2012Op 2 januari wordt het nieuwe kantoor van BMV Advies in Doesburg geopend.
2012BMV Advies koopt op marktplaats een BHV unit
2013BMV Advies verhuist naar Doetinchem, bedrijfspand met eigen leslocatie
2014Oprichting BMV Opleidingen
2015BMV Opleidingen heeft in 5 jaar tijd 10.000 cursisten getraind
2016BMV Opleidingen bouwt de 3e mobiele trainingsunit BHV
2016BMV Advies en BMV Opleidingen verhuizen naar huidige pand op de Informaticaweg in  Doetinchem
201715.000 cursisten getraind
2018Uitbreiding in huidige pand met extra kantoor c.q. lesruimte
2019Vincent Kreileman verlaat BMV Advies,  Maarten Herlaar wordt de nieuwe directeur/eigenaar
2020BMV Opleidingen heet voortaan veiligopleiden.nl