BHV herhaling E-learning2024-04-18T21:58:15+01:00

BHV herhaling e-learning

In 1 dag de BHV basisopleiding volgen met de E-learning module van veiligopleiden.nl. Leer de theorie in eigen tempo en tijd en train de praktische vaardigheden op de praktijkdag.

10 jaar ervaring

Maatwerk

E-learning

Op locatie

Inhoud BHV Basis cursus

Onze ervaren BHV trainers gaan vooral praktijkgericht aan de slag met de lesstof. Op deze wijze wordt de training behalve leerzaam ook een boeiende ervaring voor de cursist. De volgend onderwerpen komen onder andere aan bod:

Specificaties

Duur e-learning:c.a. 4 uur
Duur praktijktraining:c.a. 8 uur
Lesmateriaal:Veiligopleiden.nl en E-learning module
Geldigheidsduur:1-jaar
Dagarrangement:Inclusief koffie/thee en lunch
Prijsstelling:Exclusief btw
Groepsgrote:Maximaal 15 personen
Examen:Praktijk- en theorietoets
Certificaat:Veiligopleiden.nl certificaat

Brand en ontruiming

 • blussen van een beginnende brand en omgaan met brandblusser
 • preventie maatregelen
 • hoe en wanneer over te gaan tot ontruiming
 • communicatie
 • samenwerking met externe hulpverleningsdiensten

Levensreddende handelingen

 • slagaderlijke bloedingen stelpen
 • oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden
 • verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en hersenletsel
 • reanimatie met gebruik van de AED

BHV basis met E-learning module

De cursist bereidt zich voor met de BHV E-learning, dit is een online training gekoppeld aan het eigen e-mail adres. Met de E-learning module van veiligopleiden.nl gaan de deelnemers in hun eigen tempo aan de slag met het theoriegedeelte van de BHV opleiding.  Een voordeel is dat er dan gewerkt kan worden op het moment en op de locatie naar eigen voorkeur.

De lessen worden met heldere instructiefilms en aanvullend beeldmateriaal ondersteund,  vervolgens eindigt elke les met een toets. Als het E-learning traject met een voldoende is afgesloten,  is de deelnemer optimaal voorbereid om met de praktijktraining te starten. Kijk in de cursusagenda op welke datum je de BHV training wilt volgen.

BHV Herhaling opleiding basis

199,-

ex. btw

0
Klanttevredenheid

Super opleiding, sympatieke trainer!

Annette, bedrijf X

Handig met de e-learning.

Frits Groener, bedrijf X

Liever in-company?

Maarten Herlaar
 • maatwerk

 • vanaf 6 personen

 • vanaf € 950,-

Vragen?

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur

info@veiligopleiden.nl
Wij reageren binnen 24 uur

BHV opleidingen

In 1 dag de BHV basis opleiding volgen met de E-learning module van veiligopleiden.nl. Leer de theorie in je eigen tempo en tijd en train de praktische vaardigheden op de praktijkdag. In de BHV cursus leren de toekomstige bedrijfshulpverleners hoe ze levensreddende eerste hulp kunnen geven, maar ook hoe te handelen bij brand en ontruiming. De praktijkdag start met een kort theoretisch deel. Vervolgens gaan de cursisten in de praktijk oefenen.

Deskundige eerste hulp bij calamiteiten

Volgens de Arbowet is een bedrijf met meerdere medewerkers verplicht om dagelijks minstens één bedrijfshulpverlener (BHV-er) aanwezig te hebben. De BHV-er heeft vooral als taak om eerste hulp te verlenen. Maar ook het blussen van een beginnende brand en het begeleiden van een ontruiming behoren tot het takenpakket.

De cursisten bereiden zich voor door middel van de handige on line E-learning module. Nadat de E-learning is voltooid gaan de cursisten verder aan de slag op de praktijkdag.

Alle onderwerpen van de BHV basis cursus komen op de praktijkdag op actieve maar ook op interactieve wijze aan bod. Hierbij maken we gebruik van onder andere reanimatiepoppen, AED en instructievideo’s. In onze mobiele trainingsunit oefenen de cursisten hoe zij veilig om moeten gaan met rook, vuur en hitte. In de mobiele trainingsunit werken we met echt vuur, er wordt dus realistisch geoefend.

Onze ervaren BHV instructeurs weten hun kennis helder over te brengen op de deelnemers. Een prettige sfeer staat voorop bij de trainingen van veiligopleiden.nl. De doelstelling is namelijk om gemotiveerde bedrijfsshulpverleners op te leiden, dit draagt immers bij aan een veilige werkomgeving.

Na het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer ten slotte het BHV certificaat en ook het handige pasje. De geldigheidsduur van het certificaat is 1 jaar.

Training op eigen locatie?

Vanaf 6 personen is het ook mogelijk om de BHV basis in eigen bedrijf te organiseren. De cursisten hoeven dan niet te reizen, de cursus en het examen vinden plaats op de gewenste locatie. Een ander voordeel is dat de cursustijden aangepast kunnen worden aan de eigen wensen.

Waarom een training volgen bij Veilig opleiden

De veiligheidsopleider uit de Achterhoek

Bij Veilig opleiden zorgen we voor de beste trainingen, gegeven door ervaren instructeurs die rechtstreeks uit de praktijk komen. Onze opleidingen worden gekenmerkt door een ontspannen sfeer waarin cursisten gemotiveerd aan de slag gaan. Dit draagt uiteindelijk bij aan de veiligheid binnen uw bedrijf of organisatie.

Wij geloven dat een dynamische leeromgeving, met steeds afwisselende lesstof en aandacht voor actuele situaties, essentieel is voor de ontwikkeling van de vaardigheden van onze deelnemers. De cursisten krijgen de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de lesinhoud, wat altijd zeer gewaardeerd wordt en hun leerervaring verrijkt.

Zet bij ons de volgende stap naar veiligheid en kies voor de beste praktijkgerichte trainingen van Veilig opleiden.

Maarten Herlaar

Wat zeggen onze klanten?

“De trainingen die wij volgen (BHV-training, ploegleider BHV-training) zijn afwisselend en altijd op de actualiteit gericht, de scenario’s leuk bedacht en relevant.
Leerzaam is het om de cursussen te volgen met andere organisaties, zo krijg je inzichten in een andere werkwijze en leer je van elkaar. De trainers zijn vakbekwaam, plezierig in de omgang.”

NOC*NSF

‘Als Varex Imaging zijn we erg tevreden over de samenwerking met veiligopleiden.nl. De BHV- en preventiemedewerker trainingen ervaren wij als goede trainingen. Het voordeel is dat maatwerk trainingen mogelijk zijn, zodat we inhouse training kunnen volgen die toegespitst zijn op onze eigen faciliteiten en risico’s.

Daarnaast zijn Maarten en zijn team altijd beschikbaar om mee te denken over alle vragen op het gebied van veiligheid binnen onze organisatie. Hiermee is veiligopleiden.nl een partner voor Varex Imaging voor al onze veiligheidsvraagstukken.’

Varex Imaging

‘veiligopleiden.nl is voor ons een zeer betrouwbare en vakkundige partner, die ons niet alleen ontzorgt op het gebied van opleiding en bijscholing van onze BHV-ers, maar ook meedenkt over veiligheid in en rondom onze locaties!

Ook zorgen zij altijd voor een praktijk-realistische opdracht voor onze collega’s en dat sluit weer perfect aan bij ons onderwijs.’

Kompaan college

“Al jaren werken wij naar volle tevredenheid met veiligopleiden.nl . Voor Papendal is veiligheid op de werkvloer uiterst belangrijk. Vandaar dat we ook structureel met onze bedrijfshulpverleners opleidingen volgen bij veiligopleiden.nl. Deze cursussen zijn ontzettend effectief en dragen enorm bij aan de kennis van onze bedrijfshulpverleners. Uiteraard wordt er met regelmaat ook opfriscursussen gegeven waardoor we iedereen scherp houden van de laatste ontwikkelingen.”

Papendal

‘Veiligopleiden.nl verzorgt al langere tijd onze BHV/EHBO opleidingen en herhalingstrainingen. Door de deskundige en enthousiaste instructeurs worden deze opleidings- en cursusdagen altijd als erg positief ervaren door de cursisten. Zij vragen dan ook altijd weer om dezelfde instructeurs als de voorgaande keren.
Voorafgaand aan de trainingsdagen is er altijd overleg om specifieke wensen te bespreken zodat de trainingen zo goed mogelijk overeenkomen met de dagelijkse praktijk waarin de cursisten werkzaam zijn.

De trainingen zelf worden praktisch ingestoken met duidelijke voorbeeld situaties en vaak een bedrijfsrondgang om de locatie specifieke leerpunten te bespreken. Hierdoor leert ook de organisatie iedere keer weer na het bezoek van één van de instructeurs. Kortom een partner waar we nog lang onze BHV- en EHBO opleidingen onder willen blijven brengen.’

Vink

‘Wij zijn erg blij met de manier waarop veiligopleiden.nl voor ons het opleiden m.b.t. BHV op zich neemt. De inhoud van de trainingen sluit goed aan bij onze praktijk situatie. Daarnaast is het contact met veiligopleiden.nl ook erg prettig en klantvriendelijk. Wij ervaren de samenwerking dan ook als erg prettig en bevelen veiligopleiden.nl dan ook zeker aan.’

Ubbink

Volg een cursus op eigen locatie

Bij Veilig Opleiden begrijpen we dat elke organisatie zijn eigen unieke risico’s heeft. Daarom komen we naar jou toe voor trainingen, volledig afgestemd op jouw wensen en situatie. Onze maatwerkopleidingen passen perfect bij jouw medewerkers en aandachtspunten.

Met zes deelnemers kun je al een training op eigen locatie boeken. Dit bespaart reiskosten en zorgt ervoor dat de training precies aansluit op jullie behoeften.

Zet de volgende stap naar veiligheid en regel een training op maat bij Veilig Opleiden.

train met collega’s

voordeliger

geen reistijd

vanaf 8 personen

Deze bedrijven gingen je voor:

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een hoofd BHV en BHV ploegleider?2022-03-14T10:08:13+01:00

Een hoofd BHV is verantwoordelijk voor de beleidsmatige kant van de BHV organisatie. Zoals het opzetten van de BHV organisatie, Arbobeleid, RI&E, opleidingen, wet- en regelgeving.
De BHV ploegleider is verantwoordelijk voor de aansturing van de BHV-ers. In geval van een calamiteit zal de BHV-ploegleider leiding geven aan de BHV-ers zodat deze doeltreffend ingezet kunnen worden.

 

Is een BHV ploegleider verplicht?2022-03-14T10:07:25+01:00

Nee, een BHV ploegleider is niet verplicht vanuit de Arbowet. Echter wanneer meerdere BHV-ers aangestuurd moeten worden, is het wel raadzaam om een BHV ploegleider aan te stellen en op te leiden. De BHV ploegleider geeft leiding aan het BHV-team tijdens een calamiteit en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Telt de BHV cursus ook mee voor code95?2022-03-14T10:06:48+01:00

Nee, helaas heeft het CBR besloten dat de BHV cursus niet meer standaard meetelt voor code 95. Een alternatief hiervoor is de cursus EHBO Onderweg.

Krijg ik korting als ik meerdere mensen aanmeld voor een BHV cursus?2022-03-14T10:06:15+01:00

Ja, dat kan al vanaf 5 deelnemers. Neem hiervoor contact op met onze adviseur een vraag een offerte op maat aan.

Als ik mij inschrijf via de website, ben ik dan ook direct aangemeld voor de training?2022-03-14T10:12:20+01:00

Na inschrijving volgt binnen 24 uur de bevestiging van je aanmelding. Je hebt dan nog 48 uur om eventueel de training af te zeggen of te verplaatsen.

Wat moet ik doen al ik de E-learning niet met een voldoende heb afgesloten?2022-03-14T10:04:27+01:00

De E-learning is verdeeld in verschillende modules. Elke module eindigt met een toets. Bij een onvoldoende is het mogelijk, na het doorlopen van de extra lesstof, de toets nogmaals te doen. Dit kan net zolang totdat de toets uiteindelijk  met een voldoende kan worden afgesloten.

Wordt er een lunch aangeboden bij een training?2022-03-14T10:03:22+01:00

Ja zeker, onze BHV cursussen zijn inclusief koffie, thee en lunch.
Bij een in-company training zal dit in het algemeen verzorgd worden door de werkgever.

Wat is NIBHV?2022-03-14T09:58:30+01:00

NIBHV staat voor “Nederlands Instituut voor Bedrijfs Hulp Verlening”
Het NIBHV is een onafhankelijke organisatie welke zich o.a. bezighoudt met de richtlijnen, les- en leermiddelen op het gebied van  Het NIBHV verstrekt een eigen BHV certificaat.

Wat is een BHV maatwerk training?2022-03-14T10:11:35+01:00

De verscheidenheid van activiteiten brengt bij elk bedrijf verschillende risico’s met zich mee. Wij passen onze opleidingen graag aan de wensen, medewerkers en de desbetreffende locatie aan. Met een maatwerk lesplan zal de inhoud van de cursus aansluiten op de specifieke situatie, zodat de medewerkers weten wat zij moeten doen wanneer dat nodig is.

Is een ontruimingsoefening verplicht?2022-03-14T09:55:47+01:00

De ARBO wet stelt dat werkevers verplicht zijn om maatregelen te treffen voor brandbestrijding,  eerste hulp en evacuatie bij direct en ernstig gevaar.

Wanneer een gebouw beschikt over een brandmeldinstallatie is het eveneens verplicht om ontruimingsoefeningen te realiseren.

Ga naar de bovenkant